2018 Sponsor fietstocht

10 juni 2018

Statistiek

  • 197 verschillende verenigingen & stichtingen hebben meegedaan
  • Er zijn 4.000 deelnemers geweest
  • Er waren deze dag 40 vrijwilligers op de been
  • 14 muziek verenigingen hebben gezorgd voor een muzikale noot
  • Er is een bedrag van € 50.000 bij elkaar gefietst en gezongen voor het lokale verenigingsleven

(bron: Rabo)

Ook de Dorpsvereniging had zich weer ingeschreven om op een leuke manier sponsorgeld van de Rabobank voor onze Dorpsvereniging bij elkaar te fietsen. Hoe leuk zou het niet geweest zijn als wij het maximale bedrag van € 500,-- bij elkaar hadden kunnen fietsen?

Echter, wij moeten het doen met een opbrengst van € 37,50, het bedrag dat José, Lia en Mieke bij elkaar gefietst hebben. 
Wij wilden een foto maken, fietsend, genietend van de mooie tocht, het mooie weer, de gezelligheid georganiseerd door de Rabobank maar helaas die is het niet geworden. Door het zien en spreken van de vele bekenden die je op deze dag tegenkomt en die ook voor verschillende verenigingen en clubs fietsen, is deze foto erbij ingeschoten. Gelukkig hadden wij onderstaande foto al genomen, waarop in ieder geval ook de gezellige drukte bij het start/eindpunt te zien is.

En als je dan op de vraag: met hoeveel personen fietsen jullie, moet antwoorden met ons drieën, tja….…………… 
Helaas hadden onze mannen ook andere verplichtingen, anders was het bedrag verdubbeld, de bestuursleden hadden ook op deze mooie zondag andere werkzaamheden toegezegd, anders hadden we bijna € 350,-- bij elkaar gefietst. 
Volgend jaar gaan we voor de € 500,--. Fietst u dan ook mee??

Het is leuk, gezellig, je komt op plaatsen waar je nooit geweest bent, gewoon een hele leuke dag om mee te maken.
Wie weet tot dan!

tekst en foto: Mieke Houtkamp

Nawoord: Dit is de laatste Rabo sponsor Fietstocht geweest. De Rabo ging daarna over op een andere wijze van club-sponsoring, waar we niet aan mee hebben gedaan. 

© Chris Buzink 2022-2024